onsdag 30. september 2009

Null mer gartner

Den siste månedene (eller de siste månedene), har jeg flere ganger blitt spurt om hvor lenge jeg vil jobbe, og jeg har sagt i hvert fall ut oktober. Nå som det har vært sykemelding på jobb, har det vært enda klarere at jeg skulle det. På slutten av dagen i dag, huket jeg tak i Anne-Lise og spurte om å få klarhet i når jeg skulle jobbe fra 1.10., ettersom jeg skulle starte på 60%; om jeg skulle jobbe tre dager i uken, eller om jeg skulle jobbe 4½ time hver dag. Hun skulle på rådhuset og prate med Søvik, sa hun, og komme tilbake om ikke mer enn en halvtime. Da var klokka rundt to – halv tre. Klokka kvart på fire gikk jeg hjem, fremdeles like lite klok. Klokka 1601 fikk jeg følgende melding:
Hei Tor-Ivar. Har ikke noe klart svar til deg. Har ikke mulighet til å forlenge eksisterende kontrakt. Om vi får ta inn vikar for Trond er usikkert så lenge jeg kan være med å grav. Du får sove lenge i morgen... Beklager! Ringer deg innen kl 12 om det kan bli en løsning å diskutere.
Anne-Lise
Er det mulig? Ved flere anledninger har jeg fått bekreftet at jeg skulle få jobbe i hvert fall ut oktober. For noen få dager siden sa hun at hun jeg ikke kunne jobbe mer enn 60%, ettersom den andre stillingen ble delvis friskmeldt til 40%. Er ikke det det samme som å si "du får en stilling på 60% i oktober"? Jeg sendte dette svaret til henne klokka 1603:
Du har allerede gitt meg en muntlig lovnad om seksti prosent. Det er det jeg forholder meg til. Jeg regner med nytt svar snart.
Klokka 1609 skrev hun tilbake:
Jeg har ikke lovet annet enn å prøve... Og det skal jeg holde.

Etter den behandlingen jeg fikk tidligere i vår da jeg startet, blir jeg lite overrasket over å få en negativ avslutning på ansettelsesspørsmålet. Det blir nok mye bijobbing på meg fremover, og det blir i hvert fall masse husjobbing. Aldri så godt at det ikke er plagsomt for noen.



Jeg har funnet en vakker meditativ plass, der skjemmende forurensing ikke har sluppet til, og omverdenens pittoreske skjønnhet tillater en tankeflukt lik Robinson Jeffers.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Jeg har nå valgt å ta sjansen på å la alle som ønsker skrive en kommentar. For å forhindre uønskede robotkommentarer, har jeg valgt å slå på kommentarmoderering.

Ta hensyn, og les over det du har skrevet før du sender det.