onsdag 6. april 2011

Arbeid igjen

I dag og i morgen er det arbeid på meg, og det ser ut til at det blir fast på onsdager og torsdager en stund fremover. I tillegg er vi ferdige med alle historieforelesningene, så nå kan jeg bruke mandager på arbeid også, selv om det jeg egentlig burde gjøre, er å sette av tid til å lese, og å gjøre det på Uni.

Jeg har ikke vært flink i det hele tatt til å bruke tiden på universitetet godt dette semesteret. Jeg ligger eviglangt bak på lesingen, og jeg synes ikke jeg mestrer pensumet godt nok i det hele tatt. Kanskje jeg skulle ha satt opp en timeplan og strukturert hverdagen min bedre?

En annen konsekvens, av at jeg arbeider mer nå, er at jeg ikke ser det som riktig å dra på trening til sent på kvelden, så i går dro jeg hjem etter treninga, selv om jeg egentlig hadde planlagt å trene. Når man begynner på jobb klokka syv på morgenen, eller som jeg skal i morgen, klokka seks, da har man ikke så veldig lyst til å komme hjem halv elleve på kvelden.

Nå er det avslutning av kvelden med Top Gear, der kaptein Treig forsøker seg på en heftig Pagani Zonda til 825 000 pund. Det går ikke an å ikke like slik high-priced car-porn.

3 kommentarer :

  1. Fatt mot, det er lys i enden av tunellen! :)

    Jeg var heller ikke så fornøyd med prestasjonen min da jeg startet på universitetet, men etterhvert innså jeg at det ikke var produktivt å tenke slik. Jeg hadde mye mer moro med studiene da jeg begynte å strukturere dem slik at jeg brukte tid på det jeg likte, og bare passet på å få greie nok karakterer i det som ikke var så veldig interessant.

    Jeg hadde en uvane med å bli stresset over hver minste ting den første tiden da jeg studerte i NZ. Det viktigeste jeg lærte var at den beste måten å håndtere stress er å lære seg å ikke føle seg stresset til å begynne med. Hvis fritidsklemma blir for mye, så er det heller bedre å ta en pause fra aktivitetene for å gjøre noe annet...kunne yoga være interessant?

    SvarSlett
  2. *Host*Captain Slow*host*

    Du skal ikke oversette navn selv om det e et klengenavn.

    Ja du skal prioritere jobb og studia over treninga. Greit å trene mye når du kun jobbe men når det går ut over studian dine da blir det feil.

    SvarSlett
  3. Begge: Se dagens post.

    Anneli: Oversettelse av navn? Det kommer an på situasjonen. I Ringenes herre er det det eneste riktige, og tilsvarende i andre lignende situasjoner. I dette tilfellet, vel, det får være opp til den enkelte. Jeg mener det blir riktig, og det gjør også teksteren av TG, som stort sett gjør en glimrende jobb.

    SvarSlett

Jeg har nå valgt å ta sjansen på å la alle som ønsker skrive en kommentar. For å forhindre uønskede robotkommentarer, har jeg valgt å slå på kommentarmoderering.

Ta hensyn, og les over det du har skrevet før du sender det.