tirsdag 16. mars 2021

Beer52

Beer52 mars 2021. Foto: Tor-Ivar Krogsæter
The White Hag: Phantom (hazy IPA); Tooth & Claw: One Eye (IPA); Bristol Beer Factory: Espresso Martini (espresso milk stout); Fyne Ales Farm Brewery: Nevermore (cold brew coffee porter); Ferment &Numero; 62; en pose (som er veldig dårlig avbildet) med månedens knask: sprø erter med lime- og chilismak fra Cheekyp’s; Buxton Brewery: Nargil (coconut pastry stout); Helles: Büro (pils etter den tyske reinhetsloven); Brew York Beer: Rhubarbra Streisand (rhubarb milkshake pale); Paradise: Hazy Pale Ale (dry-hopped pale ale).

En av gavene jeg fikk til 40-årsdagen min, var et abonnement på Beer52 fra Robert og Aprille. For £ 24 i måneden, får man tilsendt ei kasse med åtte–ti flasker brygg utvalgt for anledninga, et lite medlemsblad som er glimrende produsert, og noe knask til brygget. Å endelig ha muligheta til å være del av den nye bryggeribevegelsens uten at det ruinerer en (les: norske alkoholpriser), er herlig, og å betale 2,40–3 pund per brygg, er vel verdt prisen. Enda viktigere er kanskje dette: Hvem blir vel ikke glad over å få en pakke som dem over og under, på toppen av det hele levert rett på døra?

Beer52 februar (?) 2021

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Jeg har nå valgt å ta sjansen på å la alle som ønsker skrive en kommentar. For å forhindre uønskede robotkommentarer, har jeg valgt å slå på kommentarmoderering.

Ta hensyn, og les over det du har skrevet før du sender det.