fredag 14. november 2008

Kjersti har ødelagt menisken

I dag kom Kjersti på trening igjen, denne gangen for fullt, og var med på hele økta. Oppvarminga gikk supert, med fabelaktige bandae-er, hun fikk til sparringsøkta kjempefint, mønster var heller ikke noe problem, helt til det tredje eller fjerde forsøket på hoppet i Chung-Mu. Hun landet kun på høyre fot, mens hun var i bevegelse, og vred kneet innover. Turen gikk direkte til legevakta, og hun ble deretter sendt til røntgen i Molde – umiddelbart.

På returen håpte vi at vi skulle rekke ferga fra Sølsnes, men den siste ferga gikk halv ett -- vi kom dit fem over ett. Da var det bare å kjøre tilbake, men det var lang ventetid til neste ferge til Vestnes. Vi sovnet, og måtte vente ytterligere en halvannen time. Da var jeg så trøtt at jeg måtte stoppe tre ganger for å sove på returen fra Vestnes. Vi kom hjem klokka seks nå på morgenen.

1 kommentar :

  1. Urk.. Hørtes rimelig ondt ut... :(
    Håpe ho blir bra fort da.

    SvarSlett

Jeg har nå valgt å ta sjansen på å la alle som ønsker skrive en kommentar. For å forhindre uønskede robotkommentarer, har jeg valgt å slå på kommentarmoderering.

Ta hensyn, og les over det du har skrevet før du sender det.