fredag 5. oktober 2007

Tingenes tilstand

I dag fortalte jeg Elisabeth F. om hvordan jeg har hatt det. Jeg er ikke helt sikker på om det var bra eller ikke å gjøre det – jeg får litt dårlig samvittighet overfor henne, men jeg er likevel glad for det. Hun var og er fortsatt en av de jeg stoler mest på. I tillegg var det utrolig godt å få sagt det.

2 kommentarer :

  1. Og hvordan har du hatt det..?

    SvarSlett
  2. Jeg vet ikke hvem du er og heller ikke hvorfor jeg aldri svarte; jeg burde ha svart, for det er tydelig at du brydde deg. Jeg hadde det på det daværende tidspunktet elendig. At jeg overlevde en eneste dag er ikke et mirakel, men flaks, tilfeldigheter og at jeg til stadighet minte meg selv på om jeg hadde i livet som jeg var glad i, selv om jeg ikke kunne forstå hvordan noen kunne tenke noe som helst godt om meg. Som sagt: flaks. I dag har jeg det mye bedre. Jeg er ikke bra enda, og innimellom, når jeg kikker på gamle poster for å se hvordan ting var eller for å finne gamle bilder, er jeg forundret over hvor elendig jeg var og hvordan jeg greide å skjule det.

    SvarSlett

Jeg har nå valgt å ta sjansen på å la alle som ønsker skrive en kommentar. For å forhindre uønskede robotkommentarer, har jeg valgt å slå på kommentarmoderering.

Ta hensyn, og les over det du har skrevet før du sender det.