fredag 18. januar 2008

En lang dag og en lengre natt

Av og til er man sliten og klar fra start til slutt.

Jeg var en tur i Molde i går, og det er ingen tvil om at det var det rette den dagen. Det var en vanskelig, tung time, og jeg hadde lite lyst til å dra derfra. Men, det måtte jeg nesten gjøre… Det var forresten første gang på mange måneder at jeg greide å slappe av skikkelig.

Etter det var det arbeid. Nå kan jeg ikke si så mye om det, men det var i hvert fall godt å dra på trening, selv om ambivalensen skar seg inn. Det ble noen skikkelig gode økter med trening. Barnepartiet fikk en oppstrammer, og junior-/voksenpartiet fikk jeg tid til å prate ordentlig med, og gav dem noen bilder til hjep for å forstå forskjellen på å jakte på målet og veien til målet.
Etter treninga var det styremøte, og jeg fikk en lang liste over ting jeg skal gjøre. Snart er det årsmøte, og da er jeg ferdig med ledervervet mitt etter fire år. Det skal bli godt.

Etter det var jeg en rask tur hjemom, før jeg dro til Susann. Jeg måtte innom Isfjorden for å hente telefonen min først, og klokka ble faktisk elleve før jeg kom til henne. Vi ble sittende å prate til klokka var halv fem. Det ble helt klart fruktbare minutter, som ga økt innsikt.

Så var dagen omme, og jeg glemte å kjøre innom Isfjorden for å hente den gjenglemte ranselen. Dermed var det opp igjen i dag tidlig, og nå, endelig, tror jeg det er på tide å bevilge seg en blund på sofaen. Jeg skal tross alt på jobb i dag også.


Det blir i hvert fall utrolig godt å få avslutte dagen i dag med en tur i bassenget.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Jeg har nå valgt å ta sjansen på å la alle som ønsker skrive en kommentar. For å forhindre uønskede robotkommentarer, har jeg valgt å slå på kommentarmoderering.

Ta hensyn, og les over det du har skrevet før du sender det.