tirsdag 23. oktober 2007

Jeg har bursdag!

I dag er jeg 27 år! For øyeblikket feirer jeg det med en liten karamellpudding, mens jeg venter på lederen for allidrett, for det er klart at det blir taekwon-do også på gebursdagen min.

lørdag 20. oktober 2007

MR-cup i Molde, lørdag

Da var treninga over for i dag. Det ble en lang treningsdag, og det var trivelig å få møtt sortbeltene igjen. Det var bare 60 stykk som var med i dag, blir ca 100 i morgen, mye pga. konfirmantleir og TV-aksjonen regner jeg med.
På bildene sees hvordan vi har det på hotellrommet vårt -- helt fabelaktig med andre ord. Nå skal jeg ta en velfortjent dusj i den utrolig flotte dusjen.

fredag 19. oktober 2007

Burger på Esso

Nå sitter jeg på Esso og lar tankene fly. Ting tårnet seg opp i går, og det er godt å få helg nå. Vi skal til Molde til helga, for å dømme på MR-cupen, og denne gangen skal Kjersti også være dommer. Jeg tror hun både gleder og gruer seg, så jeg er litt spent på hennes vegne. Det går nok bra.
Hvor lenge jeg blir sittende her, vet jeg ikke. Litt av problemet er at jeg får dårlig samvittighet for Kjersti, siden hun er hjemme. På den andre side...

torsdag 18. oktober 2007

Daniel Arnando Fossan

Dette er lenge siden. Det får meg til å smile, for det minner meg om hvordan to treningskamerater skal ha det sammen. Gjensidig respekt er så uendelig viktig når man skal trene sammen. Da kan man ha det moro sammen óg. Det blir vel kanskje trening igjen i juleferien på ham?

tirsdag 16. oktober 2007

Jeg er på YouTube!

Til min store overraskelse, da jeg skulle sjekke diverse som har blitt lagt til på Funwall på Facebook-profilen min, oppdaget jeg at jeg har kommet på YouTube. Litt morsomt, det var det, og særlig med den musikken som har blitt lagt til. Filmen er fra en MR-cup (Møre og Romsdals-cup) i taekwon-do i Molde, og er redigert av Jon (Sverre. Det er selvfølgelig ikke bare jeg som er med!)

mandag 15. oktober 2007

Opera: Verdens beste nettleser

Logoene til Opera, Mozilla Firefox og Internet Explorer For de av dere som enda ikke har blitt frelst av det glade budskap, legger jeg herved ved lenken til internett-testamentet: "Hvilken nettleser er best?" For meg er saken veldig grei... Det er Opera hele veien. Og når jeg en gang i blant ender opp på en side som ikke funker helt i Opera, kan jeg med glede konstatere at det er grunnet DÅRLIG eller IKKE-STANDARD KODE. For å laste ned Opera, gå til Operas hjemmeside. Du får lastet ned Opera på de fleste språk, inkludert norsk bokmål og nynorsk.

Instruktør B-kurs i Trondheim: Hjemme og alt vel

Da var helga i Trondheim over. Vi kom hjem ca. en halvtime før midnatt, og begge var nok en smule slitne etter kurset. Susann og jeg fikk snakket mye om mye. Noe som bruker å gjøre godt for de fleste. Jeg, for min del, har vært nødt til å kjenne på at lysten til å returnere til klubben blir mindre. Det er litt trist, for jeg er veldig glad i klubben, men det skyldes vel i stor grad at jeg ikke får gjennomført ting slik jeg ønsker grunnet for stort arbeidspress. En ny leder ville ha vært fint, og det ville ha gitt meg muligheten til å få gjort ting slik jeg ønsker. Vi snakket en del om ny partistruktur, og forslaget mitt var slik:
  • Mandag:
    • 17:30 – 19:00: Nybegynner/gult belte, junior/voksen, Kjersti.
    • 19:00 – 21:00: Grønt til sort, junior/voksen, Tor-Ivar.
  • Onsdag:
    • 16:30 – 18:00: Nybegynner, barn, Susann.
    • 18:00 – 20:00: Konkurranseparti, Tor-Ivar.
  • Torsdag:
    • 16:30 – 18:00: Viderekomne, barn, Tor-Ivar.
    • 18:00 – 19:30: Nybegynner/gult belte, junior/voksen, Kjersti.
    • 19:30 – 21:00: Grønt til sort, junior/voksen, Tor-Ivar.
  • Fredag:
    • 14:00 – 15:30: SFO-parti, Tor-Ivar.
  • Lørdag:
    • 13:00 – 15:00: Fritrening, alle, Tor-Ivar.
For meg ser dette ut til å gi oss store muligheter for utvidelse. Jeg håper det blir gjennomført.

fredag 12. oktober 2007

Instr. B-kurs: I Trondheim

Ho geipa. :-D

onsdag 10. oktober 2007

TKD-LAN 2k7-III – Mål for deltakere sprengt!

Vi har VIRKELIG klart målet vårt for deltakere denne gangen. Forrige LAN hadde vi 36 deltakere, så et naturlig mål denne gangen var 40 deltakere. Ved midnatt, natt til fredag, har vi fått 52 deltakere. Dette lover virkelig bra! For øyeblikket sitter Pixan og Silaqui og spiller taperfinalen i "Age of Empires II: The Age of Kings". Susann har virkelig lært seg spillet nå. Fra å bli knust noe så ekstremt som hun ble i første runde, leder hun nå over Dan Patrick med over 2000 poeng. Det blir spennende å se hvem som vinner.

TKD-LAN 2k7-III: Dag 3

I dag er det duket for den tredje kompoen. D.P. har fått tak i "Age of Empires II: The Age of Kings", med utvidelse og full pakke, så nå skal vi virkelig kose oss. Nedenfor har jeg postet pdf-er fra de to første kompoene, "Quake III: Arena" og "TrackMania". Vinnerne ble pingu (Q3A) og Dawesto (Trackmania). De kan glede seg til en... underholdende superfinale. Quake III: Arena: Trackmania:

lørdag 6. oktober 2007

Bilder fra mopedtur 30. september

TKD-LAN 2k7-III -- alt klart

Det skal virkelig bugne når gjestene kommer. Vi har fire sorter sjokolade, to sorter Bon-Bon, fire sorter potetgull-lignende knask, sju sorter kake, brus, is-te, juice, 96 bokser Burn og 24 bokser Battery. Alt er klart for i morgen, sånn cirka, bortsett fra å få festet tallene på alle bordene, også siste finpuss på skjemaene. Jeg håper virkelig at det blir en suksess -- at vi ikke blir sittende uten fortjeneste.

TKD-LAN 2k7-III -- forberedelser

Det nærmer seg TKD-LAN. Vi gleder oss. Sittegruppene fra forrige LAN blir droppet, til fordel for bordoppsettet vi hadde i Tromsø.

Frisk og rask

Klokka er halv ti og det er på tide å stå opp. Jeg var oppe til ca klokken fire i morges og jobbet med cupskjemaet mitt, for å få inn fletting av navn riktig. Nå er det bare to enkle endringer som står igjen, og så er alt klart.

fredag 5. oktober 2007

Tingenes tilstand

I dag fortalte jeg Elisabeth F. om hvordan jeg har hatt det. Jeg er ikke helt sikker på om det var bra eller ikke å gjøre det – jeg får litt dårlig samvittighet overfor henne, men jeg er likevel glad for det. Hun var og er fortsatt en av de jeg stoler mest på. I tillegg var det utrolig godt å få sagt det.

torsdag 4. oktober 2007

Snart tid for TKD-LAN igjen

Nå er det bare noen få dager igjen til det braker løs igjen med TKD-LAN. Ordet er spredd, og vi håper på mange deltakere. LANet blir fra søndag til torsdag, for to av fem adminer skal til Trondheim på fredag (instruktør B-kurs). Jeg er kjempefornøyd med premiene jeg har fått tak i, må jeg si...: Q3A: µGuru Clock fra Abit TM: µGuru Clock fra Abit RTS: iCage fra Thermaltake (kjøler til tre harddisker). Premien gis til samlet vinner av RTS. Superfinale: bZerk 500W PSU. Ikke småtteri, eller hva? Kunne godt tenkt meg µGuru og iCage selv. Men det står og faller på mine prestasjoner på LANet. Kanskje jeg kan snappe den opp i Q3A?

onsdag 3. oktober 2007

Armhevingsutfordringen

For tiden holder vi (Susann, Kjersti og jeg – startet 25.9.07) på med den store armhevingsutfordringen. Jeg skal ta 20 på morgenen og 20 på kvelden og så mange mellom det som jeg orker. I går var jeg for trøtt til å ta på kvelden, men jeg ligger godt an likevel da. Jeg har gjort 581 armhevinger på de første åtte dagene, noe som gir et snitt på 72,625. Ikke verst!

tirsdag 2. oktober 2007

Med Raquel Gibson som følgesvenn

Så er PCen noenlunde ordentlig oppe og går igjen. Noenlunde er det riktige ordet, for jeg har hatt ti – femten blåskjermer siden jeg koblet den opp igjen for et par dager siden, og begynner å bli en smule lei. Bare i dag har jeg vært nødt til å restarte PCen seks ganger for å få sett ferdig "Way of the Dragon". Det har vært greit på arbeid i dag. Jeg merker at det begynner å løse seg opp og fungere godt, og er glad for at jeg ikke var på personalmøtet i går. Det var godt å ha litt fri til å få gjort husarbeid. I dag har jeg gjort enda mer husarbeid – faktisk ganske så mye! Koppene er unnagjort, jeg har vasket benker, tømt kattedoen, støvsugd og stådd på. Så det har begynt å bli litt fint igjen. Det er for øvrig første gang på lang tid at jeg poster fra PC. Det sees kanskje på lengden på teksten. Jeg har en tendens til å skrive mye når jeg har et ordentlig tastatur foran meg. Forresten må jeg nesten legge ut en kopi av artikkelen som var i avisen i dag. Det sto nemlig om kurset vi tok i Tromsø. Jeg skal ta meg av det senere. Det er på tide å legge seg. Jeg skal gjøre unna mine 20 armhevinger, og så er det til sengs. God natt, verden, og vær god.

mandag 1. oktober 2007

Noen flere bilder fra Tromsø

Jeg hadde noen bilder igjen på telefonen fra tromsøturen. Det ene er fra kinosalen, fra da vi var og så "The Bourne Ultimatum". Det andre bildet er fra utenfor Jimmi's, tatt en søndagsmorgen. Hvis jeg ikke tar feil, har det vært skumfest der, men da vi kom gående mot huset, så det ut som det hadde gått snøras der.

Jeg håper det ikke blir lenge til vi skal opp igjen.

Massasje

Gårdagen ble avsluttet med en lang og god ryggmassasje fra Kjersti. Det var utrolig godt å få myknet opp ryggen, for den har virkelig ikke vært god i det siste.

I dag skal jeg ikke på jobb før halv tre, så nå skal jeg nyte litt fritid. Med andre ord blir jeg sittende med klubbarbeid hele dagen.