fredag 31. august 2007

Sløve i treet

Som jeg skrev i stad, er det fint høstvær. Akkurat nå ligger jeg oppi storbjørka og ser på at Goblin og Lilla herjer tulling. Det er virkelig god fart i ham når han setter i gang.

Hundene og meg

Hundene syntes det var så trist å være igjen alene, så jeg tok dem med ut en tur. Gobber'n synes det er like greit å sitte og bli klappet, mens Lilla stortrives med den alt for store ballen. Det er høststemning ute, med litt gult i trærne, og en konstant vind.

torsdag 30. august 2007

Gårdagens vannpolo -- eller golf...

Det var morsomt å spille golf igjen i går, og det så ut til at jeg skulle få en runde med oppholdsvær. Men allerede ved utslag på hull to, begynte dråpene å komme igjen, og midtveis på hullet var det som om himmelen datt ned. Jeg fullførte til og med hull fem før jeg dro hjem. Uten regnklær ble det litt i kaldeste laget. Bildet er fra en vanndam kalt green 4.
Jeg måtte nesten ta med et bilde av det snart ferdige kulturhuset vårt. Det ble tatt for to uker siden. Mest av alt gleder jeg meg til å se nykinoen.
Har hatt time i Molde i dag. Nå skal jeg redusere til annenhver uke. Jeg er spent på hvordan det blir.

fredag 24. august 2007

He-Man

Også kjent som "Manne-Mann"... Hvis du har lyst til å nedverdige deg til å se noe av det dårligste amerikansk TV har produsert, ta en titt på http://www.youtube.com/v/U9bUtpUbKRQ. Det var så dårlig at det var morsomt da jeg var 13, men nå er det faktisk bare dårlig. Moral er også viktig, og han leverer, som seg hør og bør, en liten moralpreken til slutt -- sånn i tilfelle ingen skjønte moralen.

Sportslige brødskiver

En god morgen er viktig for en god dag, så jeg starter dagen med en taekwon-do- skive og en golf-skive.
Det er godt å ha startet treningsåret igjen. Vi fikk en ekstraordinært god start, ettersom Thomas har vært her siden mandag (siden han skal begynne i Surnadal), og hjulpet til. Det er utrolig befriende å ha en instruktør til.
I går hadde jeg den første timen i Molde på to måneder. Jeg har fremdeles et par ting jeg skulle ha gått gjennom, men det var ikke tid til mer. Jeg vet i hvert fall en ting jeg må fortelle: drømmen min om kokain! Jeg har aldri drømt noe slikt før. Tro om det har noe å gjøre med at jeg så "Requiem for a Dream" et par dager tidligere.

onsdag 15. august 2007

Vinden skaper nydelig mønster i sanda

I går var jeg med på min første golfturnering, og i dag er jeg tilbake for å spille igjen. Det er herlig vær, og som tydelig sees kan, blåser det skikkelig. Det nærmer seg høst, og jeg gleder meg!

tirsdag 14. august 2007

Mandag 14. august

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive om gårdagen før jeg la meg i går, men jeg ble liggende såpass lenge og lese at jeg ble for trøtt til det.
I går var første treningsdag etter sommerleiren, og vi var 11 på trening. Offisiell oppstart er neste uke, så jeg er fornøyd med det. Vi trente mye på spark, og kjørte deretter en kort økt med sparring, etterfulgt av litt mønster. Mange har fått ny grad i løpet av sommeren -- blant annet har vi fått mange nye grønnbelter. Det blir spennende å se utover høsten hvordan det går med dem.
Nå er jeg på tur til legen for å få sett på knærne mine. Jeg er spent på om det bare blir enda en tablettkur, eller om han faktisk ordner med behandling og en skikkelig utredelse til meg. Jeg kan ikke gå rundt med knær som en 50-åring mer.
Vi holder på å gjøre klar for 10-års-feiringen til klubben. Jeg er stygt redd for at det kanskje kan bli bare halvparten av det oppmøtet vi hadde håp om. Det skal nemlig være fotballcup på Fåberg, så mange av ungene reiser vekk. I tillegg må jeg finne ut hvem som kan komme og instruere. Jeg mangler mange av dem vi opprinnelig hadde håp om å få. Men det ordner seg.

mandag 13. august 2007

Regnbue fra Setnesfjellet til Aksla

Så nydelig som dette kan det bli her. Solnedgangen i forigår var ca to timer unna, og det var rimelig skyfritt på den sida. Oppover mot dalen derimot, regnet det, og da blir himmelen slik. Samme dag ble resten av plenene klipt, og jeg bestemte meg for å pynte plenen utenfor kjøkkenvinduet med det siste tegnet i taekwon-do. Det er ikke så brunt som det ser ut -- bare nok et eksempel på hvor dårlig kamera jeg har.

lørdag 11. august 2007

"The God Delusion"

For tiden leser jeg boken "The God Delusion" av Richard Dawkins. Boken er særs godt skrevet, med veldokumentert argumentasjon. En interessant sak som står i kapittel to, er det religiøse synet til "The Founding Fathers" til USA. I dag startet jeg å se meg litt om på YouTube, og fant noen interessante videoer. Her er "Family Guy"s versjon av evolusjonen. Rational Response Squad takes on Christians on ABC "Beviset" for Guds eksistens: Ved hjelp av en banan! Det blir bedre... Her bevises Guds eksistens, og samtidig motbeviser de evolusjonsteorien: "Beviset" for Guds eksistens: Ved hjelp av peanut-smør. "Beviset" for Guds eksistens: Ved hjelp av feilaktig logikk (Colaboks, maleri, osv.) Ikke en VELDIG god film, men likevel: "Why do Atheists Care about Religion?" George Carlin kan være slitsom, men han er til tider utrolig morsom. Her snakker han om Guds eksistens: George Carlin on Religion En siste film, der de går løs på Kirk Cameron: Kirk Cameron Gets Owned. Litt barnslig, men de har jo gode poeng likevel.

torsdag 9. august 2007

Om tirsdag

For første gang på lenge har jeg hatt et lite opphold i bloggingen min. Her følger et sammendrag av de siste par dagene:
På tirsdag fikk jeg Bjørn-Eirik over. Jeg inviterte til plenklippingsdugnad med påfølgende påspandert grillmat, noe han takket ja til. Ettersom det ikke har blitt klipt på en måneds tid -- skrekk og gru -- var det uvanlig mye gress. Vi fikk klipt ankerplenen og plenen ved hekken og halvparten av eplehagen. Etter det satte vi oss ned og spiste grillmat i solnedgangen.

Skitten fot

Min fot er en fin fot. Slik ser den ut etter en og en halv time i Isfjorden. Gulvet har ikke blitt vasket siden før sommerferien... Det er godt å trene litt igjen. Jeg har gått gjennom Do-San med Rita, og nå skal jeg begynne på mine egne mønster. Jeg er sliten, og er litt spent på hvordan det blir å gå. Knærne mine har stort sett fungert bra i dag, men ikke på sidesparkene.

MMS fra Kjersti: Pus

Dem nye familie medlemman

tirsdag 7. august 2007

Andre dag på SFO

Arbeidsåret er i gang igjen -- egentlig i går riktignok, men da tok jeg ikke bilde. Været er herlig, og jeg kan sitte ute i sola og spise maten min.
Vi fant den første steinen i går i rollespillet til D.P. Jeg er spent på hva som skjer videre.

søndag 5. august 2007

RPG hos Steven

Frem til ca 0100 var vi hos Steven og spilte D&D, noe vi ikke har gjort på alt for lenge. D.P. var DM, og greide seg fint. På bildet, fra venstre, ser vi Evangelina -- vampyren, Laiton -- inkubusen, DM-en, og bakom kameraet er jeg og min karakter, ildkjempen Orgash Sirron -- giant2/ftr1, og Kjersti med sin til nå ikke navngitte karakter. Det ble mye slakting i løpet av kvelden, og noen såkalte uskyldige ofre gikk nok med, men slik kan det gå når man spiller ond -- og de er så dumme at de står i veien for det brennende treet mitt.
Jeg skal på jobb igjen i morgen. Selvfølgelig er det jeg som skal åpne, og nøkkelen er fortsatt borte, men det ordner seg forhåpentligvis. Jeg får prøve å ringe vaktmesteren, eller kanskje Elisabeth. Jeg er så lei av å ikke ha orden på sakene mine lenger. Snart skal jeg forresten ha time igjen. Tro om det kan hjelpe?

Enda et bilde av hundene

Her ligger de i fanget til Pappa.

Goblin og Lilla sløver på morgenen

Raumarock 2007 over

Da var det hele over. Årets festival ble avsluttet med Big Bang, som i følge Robert ikke var så stort. De skulle heller ha avsluttet festivalen med Satyricon. Men det var vel pengene som bestemte hvem som fikk den æren. Problemet med band som Big Bang, er at du kan hele sangen etter 10 sekunder. Bo Kaspers, som også spilte i dag, var noe helt annet. De leverte fengende, men samtidig interessant musikk. Og trompetisten spilte noen herlige soloer. Prikken over i-en med dem, var at de har to bassister -- ikke bare én -- noe som virkelig ga grom lyd.
Jeg er virkelig spent på hva som kommer på programmet til neste år. Kanskje på tide at jeg blir med og stemmer denne gangen. Er jeg heldig, får vi råd til billetter neste år også.
En skål til Robert Nikolai Marhaug som lånte oss penger til ølbonger.

lørdag 4. august 2007

Fra Susann: Ralph Myers

Det var nok her det var brukt en del penger på fyrverkeri...

Mat

Nu sett vi på Mama Rosa. Hah!

Mer Bo Kaspers

Nå står vi og hører på nydelig trompetspill. Stemningen er behagelig.

Jeg har selvfølgelig prestert å bli syk

Jeg har selvfølgelig prestert å bli syk, med 39 i morges, men med et par 500-milligrams innabords tåler jeg den høye lyden ganske så godt. På bildet er Bo Kaspers orkester. God musikk!

fredag 3. august 2007

Endelig i gang!

Endelig i gang!

Stemning

Snart Satyricon

Stemningen er allerede i taket, og det eneste som skjer er at han snakkes om ROCK.

Satyricon gjør seg klar

Mer Skambankt

De rocka villjt!

Raumarock 2007

Skambankt. Nok sagt.

Første kattunge

Det første nurket har kommet! Hvor mange flere det blir, vet vi ikke helt, men vi tror det blir i hvert fall tre til sammen.

Aibast skal føde

Nå har hun lagt seg til for å føde. Det har begynt å væske fra henne, og hun vil helst ikke bli holdt for mye -- hun vil heller ligge i kurven. Hun har store patter, og legger seg stadig til for å bli kost på magen.

1. gup!

Susann besto! Og ikke bare det. Hun fikk masse skryt også. Og endelig har Kjersti fått en treningspartner.

Susanns gradering

Susann har gjort en jevnt grei test. Her ser vi henne klar for teorigrilling. Det bruker ikke å være noe problem for henne, men denne gangen har hun vært mer usikker enn vanlig. Hun fikk spørsmål om historien til Hwa-Rang, samt sonkal naeryo taerigi og yop palkup tulgi.

Sidespark mot varden på Syltenebba

Her er bildet jeg lovet fra varden i går.

torsdag 2. august 2007

Toppen

Nå har jeg vært på toppen av Syltenebba, som turgåer nummer 523. På toppen spanderte Frode kjeks, og jeg fikk tatt et bilde av utsikten. Jeg skal selvfølgelig ta et sidesparkbilde mot varden, og legge ut senere.

Fjelltur

Dagen i dag startet med yoga igjen. En god start på en dag som forhåpentligvis ikke blir alt for nye preget av den dårlige nattesøvnen. Nå er vi på tur opp på Syltenebba.